Webteksten die jouw bedrijf online laten uitblinken

Je website is de digitale eerste indruk van jouw bedrijf. Maar de aandacht grijpen én vooral die aandacht vasthouden kan alleen best lastig zijn. Laten we daarom samen jouw ideale klant verleiden! #letsgonuts

Ontdek de mogelijkheden

Samen overtuigen we de klant

Er zijn genoeg websites die uitblinken in de aandacht grijpen. Maar van deze websites zijn er onwijs veel slecht in het vasthouden van de aandacht. De reden? Ze focussen bijna alleen maar op mooie plaatjes en een strak design, maar verwaarlozen hun copy.

Plaatjes en design verkopen niet. Ze grijpen alleen de aandacht. Wil jij graag de bezoeker op jouw pagina houden én, als het even kan, ook nog overhalen tot het maken van een aankoop? Dan is verleidende copy een échte must. En daar helpen wij jou graag bij.

5

Het gebruik van sterke woorden die de juiste doelgroep aanspreekt.

5

Opgebouwd in een wireframe die de bezoeker langer vasthoudt en overhaalt

5

Betere vindbaarheid zónder te spammen

5

Hogere conversie én dus meer vrijheid om te doen waar jij blij van wordt!

Een werkende website is méér dan alleen verleiden met woorden

Want naast sterke teksten is ook de juiste opbouw cruciaal. Daarom leveren wij webteksten áltijd aan in een wireframe: een persoonlijk document dat exact vertelt hoe jouw pagina’s opgebouwd moeten worden om het beste resultaat te behalen. En omdat een vindbare website nu eenmaal meer oplevert sluiten we het pakket af met de juiste seo-instellingen.

Een werkende website is meer dan alleen woorden

Ook de juiste opbouw is cruciaal. Daarom leveren wij webteksten áltijd aan in een wireframe. En omdat een vindbare website nu eenmaal meer oplevert sluiten we het pakket af met de juiste seo-instellingen.

Zij gingen je voor:

 

Het pakket dat bij jouw past

Wij houden van eenvoud. Daarom géén poespas, uurtarieven óf honderd verschillende opties. Maar drie pakketten waarvan er altijd wel eentje aansluit bij jouw situatie (écht, we hebben het getest). Zo weet je vooraf altijd waar je aan toe bent.

** upgrade mogelijk voor uitgebreide seo-optimalisatie en plaatsing in CMS

De Go Nuts Werkwijze 

Wij schetsen graag een beeld van onze werkwijze. Zo kun je vooraf al bepalen of deze manier bij jou aansluit. Wél zo fijn!

Bakkie koffie

Vooraf vul jij een vragenlijst in. Deze bespreken we tijdens een vrijblijvend virtueel gesprek. Zo leren we elkaar kennen en hebben we gelijk in één gesprek helder waar jij met je bedrijf naar toe wilt en hoe wij daarbij kunnen helpen.

01

Klaar voor de start...

Tof, je hebt een pakket gekozen! Jij levert ons eventueel materiaal aan. En op onze beurt maken wij een planning met deadlines. Dan is het tijd om aan de slag te gaan. Binnen 14 dagen ontvang je de eerste versie van jouw webteksten.

02

Feedbackronde

Natuurlijk mag jezelf ook nog even kritisch kijken naar wat wij jou aanleveren. Het is tenslotte jouw bedrijf! Binnen zeven dagen stuur jij ons jouw ongezouten mening terug en passen wij de verbeterpunten netjes aan.

03

Let's Go Nuts

Binnen vier tot zes weken staat alles van A tot Z op papier. Het is tijd om de teksten op de website te zetten en mensen te verleiden met jouw dienst of product. Let’s Go Nuts!

04

Dit zeggen onze klanten:

“Ik kan Iris aan iedereen aanraden die op zoek is naar een copywriter die sterke, kwalitatieve webteksten kan leveren. Ze heeft veel kennis van SEO-copywriting en denkt ook mee over andere punten zoals conversie optimalisatie. Ik kan fijn met haar communiceren en ze levert altijd netjes op tijd.”

Manouk Keurntjes

Manouk Keurntjes

“Mijn ervaring met Go Nuts is heel erg goed. Ze zijn scherp, eerlijk, accuraat en ze hebben enorme kennis van SEO, marketing en copywriting maar hun kracht ligt hem vooral in het vertalen van de waarde van een onderneming naar tekst.”

Sabrina Nijs

MaeDynamic

“Fijn gesprek gehad over onze websiteteksen. Gezien wij boekhoudkantoor zijn met persoonlijke manier van werken is dit een moeilijke opdracht geweest. Maar Go Nuts heeft er een mooi persoonlijk verhaal van weten te maken wat klopt als een bus.”

Michael Westbroek

Triple AAA

Eindelijk winst met jouw website behalen zónder uren te ploeteren?

Laten we dan snel samen uitzoeken wat jij kunt doen om een draaiende website neer te zetten en meer vrijheid te krijgen!