fbpx

Teksten voor je website

Webteksten die jouw bedrijf online laten uitblinken

Je website is de eerste indruk van jouw bedrijf. Maar de aandacht grijpen én vasthouden kan best lastig zijn. Laten we samen jouw ideale klant verleiden! #letsgonuts

Uitblinken met website teksten

Wist je dat er op dit moment ruim 1,71 miljard websites zijn? Natuurlijk zijn deze niet allemaal actief en bevinden ze zich ook niet allemaal in Nederland (gelukkig maar). Wél geeft dit cijfer weer dat opvallen anno 2020 niet bepaald makkelijk is. De aandacht grijpen is namelijk één ding, maar de bezoeker vasthouden én actie laten ondernemen is andere koek.

Een strak design en mooie plaatjes zijn niet meer voldoende. Ze grijpen misschien de aandacht, maar halen nauwelijks tot niets uit.

Wil jij graag de bezoeker op jouw pagina houden en, als het éven kan, ook overhalen tot het doen van een aankoop? Dan is verleidende copy in combinatie met een passend design een échte must. En daar helpen wij jou graag bij.

“Teksten die lezer niet alleen het verhaal in trekt, máár ook meer van je wil”

Geweldige samenwerking! Iris en Thomas hebben mij onwijs geholpen om de teksten op mijn website zo neer te zetten dat het de lezer niet alleen het verhaal intrekt, maar ook dat lezer alleen maar meer van je wil (lees; klant van je wil worden). Ik had wel een beetje verstand van copywriting, maar zij spelen echt een andere league. Heerlijk om samen te werken met deze professionals!

Frank Boon, De Gouden Uil

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Werk je aan een hele nieuwe website? Heeft je website extra (landings)pagina’s nodig? Of kunnen jouw huidige webteksten wel een opfrisbeurt gebruiken? Laat ons je helpen boven het maaiveld uit te steken door:

 • Het schrijven van duidelijke en verleidelijke webteksten voor je huidige of nieuwe website die aansluiten bij het juiste publiek
 • Je website een sterke fundering te geven met een overzichtelijke opbouw en structuur, verpakt in een duidelijke wireframe (designschets)
 • Feedback te geven op je huidige copy en design zodat je jouw website sterker neer kunt zetten en éindelijk van bezoekers klanten maakt

Wij helpen je bij je webteksten, design, zoekmachineoptimalisatie en user experience en veranderen jouw website in een verkoopmachine.

Webteksten Pakketten

Laten we eerlijk zijn: je wilt weten hoeveel het je gaat kosten. Dat begrijpen wij, máár ieder bedrijf is anders waardoor je investering afhangt van verschillende factoren zoals: de grootte van je website, nodige research, feedbackrondes en seo. Gelukkig houden wij van eenvoud en transparantie. Daarom vind je hieronder 2 verschillende startopties om je een indicatie te geven.

Website standaard

Vanaf 5 pagina’s

Voor een klein tot middelgroot bedrijf dat een bestaande website wil optimaliseren of een nieuwe basiswebsite wil neerzetten met als doel: converteren.

 • Vragenlijst via e-mail
 • 30-minuten telefonische briefing
 • Zoekwoordenonderzoek 
 • Webteksten én wireframe voor:
  • Homepagina
  • Over-pagina
  • Diensten-pagina
  • Contactpagina
  • Eén pagina naar keuze
 • Alles geheel seo-proof
 • Eén feedbackronde

Jouw investering: vanaf € 890 exclusief btw

Landingspagina

Vanaf 1 pagina

Voor een klein tot middelgroot bedrijf dat een bestaande of nieuwe pagina wil optimaliseren voor meer conversie (één pagina).

 • Vragenlijst via e-mail
 • 30-minuten telefonische briefing
 • Zoekwoordenonderzoek
 • Nieuwe of verbeterde copy
 • Duidelijke opbouw in een wireframe
 • Alles geheel seo-proof
 • Eén feedbackronde
 • Review wanneer de pagina online staat

Jouw investering: vanaf € 290 exclusief btw

“Soms vraag ik me af of ze de lat nog kunnen vinden, zo hoog leggen ze ‘m”

Klant is koning. Je hoort het velen zeggen, maar bij Iris en Thomas is dit 100% waar. Een top stel dat geweldig werk levert. (Soms vraag ik me af of ze de lat nog kunnen vinden, zo hoog leggen ze ‘m voor zichzelf.) Maar 1 ding is zeker: het levert jou als klant een super prettige samenwerking op én resultaat waar je trots op mag zijn. Hun open en transparante houding dragen hier absoluut aan bij.

Maurice Vestjens, Maurice Viking

Onze werkwijze

Webteksten laten schrijven kan spannend zijn. Daarom schetsen wij je graag een beeld van onze werkwijze. Zo kun je vooraf bepalen of deze manier bij jou aansluit!

 1. Bakkie Koffie (thee mag ook)

Vooraf vul jij een vragenlijst in om snel je publiek en doel helder te krijgen. Deze bespreken we tijdens een virtueel gesprek en duiken iets meer de diepte in. Zo krijgen we kraakhelder welke kant jij op wilt en hoe wij daar bij kunnen helpen.

 1. Klaar voor de start…

Je hebt een passend pakket gekozen en er is een planning gemaakt. Dit is het moment om eventueel materiaal aan te leveren. Wij gaan aan de slag en leveren binnen 14 dagen de eerste versie webteksten en het wireframe aan.

 1. Feedbackronde

Natuurlijk mag je zelf ook kritisch kijken naar wat wij jou aanleveren. Het is tenslotte jouw bedrijf! Binnen 7 dagen stuur jij ons jouw ongezouten mening terug en passen wij de verbeterpunten netjes aan.

 1. Let’s Go Nuts

Binnen 4 tot 6 weken staat alles van A tot Z op papier. Het is tijd om de teksten te verwerken op jouw website met behulp van het bijbehorende wireframe. Samen lopen we nog één keer alles door. Daarna? Klanten verleiden! Let’s Go Nuts!

Deze klanten gingen je voor

Eindelijk winst met jouw website behalen zónder uren te ploeteren?

Laten we dan snel samen uitzoeken wat jij kunt doen om een draaiende website neer te zetten en meer vrijheid te krijgen!