fbpx

Go Nuts met je eigen GIFs

Persoonlijke GIFjes laten maken in de Hoeksche Waard (of op locatie)

Zeg eens eerlijk: hoe vaak antwoord jij op sociale media met een gifje? Je weet wel, zo’n bewegend plaatje. Wij zijn in ieder geval guilty. Want zelfs zonder geluid en met maar weinig pixels weet een gifje meer te zeggen dan duizend woorden. Ja dat erkennen zelfs wij als rasechte tekstschrijvers ;). En hoewel GIPHY inmiddels vol staat met passende uitdrukkingen mist er toch iets… Jouw eigen hoofd! Dus vind jij het ook tijd om te shinen met je eigen gezicht, logo of huisstijl op the gram of in je mails? Laat ons dan jouw eigen gifjes maken! Dit kan bij ons thuis in de Hoeksche Waard of bij jou op locatie. Jij kiest!

gifjes laten maken hoeksche waard door go nuts

Leuk, maar wat is een GIFje eigenlijk?

Een GIF is een kort filmpje met relatief weinig pixels en zonder geluid. Met maar 2 tot 6 seconden vliegt de beweging voorbij. En toch zijn gifjes ongekend populair. Want die korte bewegende animaties of filmpjes zorgen voor luchtigheid, vrolijkheid en persoonlijkheid. En dat on repeat. Zo’n filmpje blijft namelijk oneindig afspelen. Je kunt ze gebruiken in je instagram stories, op je website of in je e-mail handtekening. Ze vallen op en worden onthouden. Dus ondernemer, wil jij ook opvallen bij jouw doelgroep? Neem dan je eigen gifjes op in de GIF Studio van Go Nuts in de Hoeksche Waard! Wist je dat onze studio ook flexibel is? De locatie is dus bespreekbaar!

 

Waarom persoonlijke GIFs laten maken?

 • Het maakt je branding uniek en sterk: Jezelf onderscheiden is belangrijker dan ooit, want eerlijk is eerlijk: je bent niet de enige in jouw branche. Met bewegend beeld grijp jij de aandacht. Zeker wanneer je huisstijl, je gezicht of je kenmerkende (bedrijf)eigenschappen hierin verwerkt is.  
 • Het maakt je persoonlijk: Misschien is jouw werk compleet digitaal, maar je bent geen robot toch? Durf jezelf te laten zien aan jouw ideale klant. Waar herkennen jouw volgers je aan? Wat is jouw signature move? Met persoonlijke gifjes geef je gezicht aan jouw onderneming.
 • Het geeft je online zichtbaarheid: Naast persoonlijkheid levert het je ook zichtbaarheid op. Want niet alleen jij, maar ook anderen kunnen jouw gifjes inzetten. En geloof ons: dat gaat gebeuren. Wist je dat ons account al 2 miljoen views heeft en we dagelijks Thomas de Stoomlocomotief voorbij zien komen?  
 • Het is een feestje om te doen: Al het zakelijke daargelaten is het ook gewoon een feestje om voor de camera te staan. Het ongemakkelijke verdwijnt binnen 5 minuten. Voor je het weet sta je springen, dansen en met confetti te strooien 😉

 Wat voor GIF pakket past bij mij?

Persoonlijke gifjes met jouw gezicht, geanimeerde gifjes van bijvoorbeeld je logo, of een combi van beide: alles is mogelijk. Voor persoonlijke gifjes hebben we korte video’s nodig, deze maken we in de Hoeksche Waard of op een locatie naar keuze. Voor de camera staan kan spannend zijn, maar samen maken we er een feestje van. Jij bepaalt hoe je op beeld komt te staan en geen idee is te gek. Dus wil je een opblaasbare dino meenemen? Prima, zolang ‘ie maar niet groen is! 

10 GIFs

Voor €295 exclusief

 • 1 uur opnametijd
 • 10 persoonlijke GIFs in totaal
 • Mogelijkheid: 2 GIFs met animatie
 • Extra animatie kan in overleg tegen meerprijs
 • Inclusief hapjes, drankjes en props (o.a. partypopper en confetti)
 • GIPHY-upload stappenplan

20 GIFs

Voor €395 exclusief

 • 1 uur opnametijd
 • 20 persoonlijke GIFs in totaal
 • Mogelijkheid: 4 GIFs met animatie
 • Extra animatie kan in overleg tegen meerprijs
 • Inclusief hapjes, drankjes en props (o.a. partypopper en confetti)
 • GIPHY-upload stappenplan

Maatwerk GIFs

Vanaf €395 exclusief

 • Vanaf 1 uur opnametijd
 • Aantal persoonlijke GIFs in overleg
 • Mogelijkheid: GIFs met animatie in overleg
 • Inclusief hapjes, drankjes en props (o.a. partypopper en confetti)
 • GIPHY-upload stappenplan

* De green screen GIFs worden opgenomen in Strijen, Hoeksche Waard (Z-H). Tegen een meerprijs van €50 is op locatie ook mogelijk.

Sharon de Rooij, Lady Lawyer

“Thomas en Iris zorgen voor een professionele setting en geweldige props.”

“Mijn eigen gifjes stonden al een tijdje op mijn “dat is toch fantastisch lijstje”, maar ik had er eigenlijk nooit écht onderzoek naar gedaan. Toen ik de gifjes van Thomas en Iris zag wist ik echter weer meteen dat ik dat ook móest hebben. Ik maakte een afspraak met ze en werd openlijk ontvangen. Thomas en Iris zorgen voor een professionele setting met de juiste achtergrond, camera, lampen (je voelt je een echte celebrity) en zelfs geweldige props. Ze leggen je goed uit wat je moet doen, laten je helemaal vrij in jouw eigen ideeën maar denken daarnaast ook nog eens goed met je mee voor andere leuke opties. Ze gaan na de experience meteen aan de slag zodat je ook nog eens razendsnel je eigen hoofd in je stories terug kunt laten komen. Aanrader!”

Je eigen GIFs op social media hoe werkt dat?

Yes, je hebt besloten te willen shinen met je eigen GIFs op social media. Maar hoe werkt het maken van gifjes nou eigenlijk? In deze video legt Thomas het je beknopt uit!

FAQ – GIFs opnemen

onzichtbare tab
Waar worden green screen GIFs opgenomen?

De green screen GIFs worden opgenomen in Strijen, Hoeksche Waard (Z-H). Gewoon bij ons thuis, daarom kunnen we de tarieven zo laag mogelijk houden.

Het is tegen een meerprijs van €50 ook mogelijk om bij jou op locatie te komen. Dit kun je doorgeven via het formulier op deze pagina óf stuur ons een mailtje.

Hoeveel mensen passen er op een GIF?

Alles binnen het groene scherm past op een GIF. Dit betekent dat er meerdere mensen op een GIF passen. Zonder in te leveren op kwaliteit passen zeker drie mensen op een GIF. Maar ook een groeps-gif (met wat bukken en proppen) is mogelijk.

Is minder dan 10 GIFs afnemen een mogelijkheid?

Wij hanteren voor Green Screen GIFs een minimum afname van 10 GIFs per bedrijfsaccount. Wellicht denk je nu geen 10 gifjes nodig te hebben. Maar ervaring leert dat wanneer je voor de camera staat onwijs snel 10 verschillende (en passende) gifjes hebt. Voor alléén animatie gifjes is een afname van 5 ook bespreekbaar.

Hoe komen mijn GIFs op Instagram?

Om je GIFs in de zoekfunctie van Instagram te laten verschijnen heb je een GIPHY bedrijfsaccount nodig. Het aanmaken van zo’n account gaat vrij eenvoudig en helemaal gratis. Van ons krijg je een stappenplan hoe dit precies werkt. In overleg kunnen wij ook een account voor je aanmaken. Indien gewenst krijg je de afgenomen GIFs ook als losse bestanden toegestuurd.

Hoe mag ik de uiteindelijke GIFs uitkiezen?

Op de afgesproken draaidag schieten we een hele rits aan filmmateriaal van jou of je personeel. Bij thuiskomst gaan wij aan de slag om dit materiaal op te breken in korte snippets: bewegende GIFs. Binnen twee weken kun je een mailtje van ons verwachten met het resultaat via een persoonlijk en beveiligd linkje. Vanaf dat moment heb jij 8 dagen te tijd om te beslissen welke jij vet vindt. Er zit altijd wel iets tussen waar je van gaat glimlachen. Beloofd!

Hoe factureren jullie GIFs?
Wanneer de GIFs klaar zijn zetten wij deze op een afgeschermde pagina. Zo kun jij kiezen welke gifjes je graag wilt. Zijn dit er meer dan vooraf afgesproken, of wil je extra animaties? Dat kan tegen een meerprijs. Om deze reden krijg je bij de oplevering van je GIFs pas de uiteindelijke factuur.

JA! Ik wil mijn eigen gifjes

9 + 14 =