fbpx

SEO-advies en SEO-webteksten

Hoger in Google?

Is jouw bedrijf makkelijk online te vinden? Of laat je juist nog kansen en dus omzet liggen? Start dan met jezelf zichtbaar maken door middel van zoekmachine optimalisatie. Heb je geen kaas gegeten van deze termen óf weet je niet waar te beginnen? Wij helpen je graag hoger in google te scoren!

Gevonden worden op het internet

Het kostte je onwijs veel tijd, moeite en misschien wel het nodige geld om éindelijk online aanwezig te zijn met een website. Je had verwacht dat na de livegang bezoekers zouden binnenstromen en je omzet zou verdubbelen. Maar de realiteit blijkt anders: er komt nauwelijks verkeer binnen. Het is tijd voor een andere strategie. Wil jij meer bezoekers naar je website trekken vanuit de zoekmachines? Wij optimaliseren je website óf geven je de juiste handvatten om hoger in Google te scoren en éindelijk meer potentiële klanten te bereiken.

Zullen we samen jouw online zichtbaarheid verbeteren?

Heb jij een website en wil jij jouw online vindbaarheid vergroten? Heb je al van alles aan SEO geprobeerd, maar blijft het resultaat uit? Of zoek je een partij die je maandelijks kan ondersteunen om (blijvend) hoog in Google te ranken? Laat ons je helpen je online zichtbaarheid te vergoten door: 

 • Het analyseren van je huidige website, ideale doelgroep en concurrenten en op basis van deze cijfers een passende strategie op te stellen
 • Je website te optimaliseren, door middel van: het herschrijven van teksten en blogartikelen, het aanpassen van de laadtijd en het verbeteren van andere technische zaken
 • Nieuwe content te produceren die inspelen op de behoefte van jouw ideale klant, de juiste zoekwoorden bevatten en aan alle SEO-voorwaarden voldoen

Wij vergroten je online zichtbaarheid en zorgen ervoor dat jouw bezoekers je éindelijk weten te vinden. Zodat jij je kunt focussen op het binnenhalen van de ideale klant.

Hoger in Google-pakketten

Eerlijk is eerlijk: je wilt weten hoeveel zo’n seo-pakket je gaat kosten. Logisch, máár ieder bedrijf is anders (denk aan grootte en startpunt) waardoor een one sizes fits all pakket niet werkt. Wil jij je website optimaliseren en uiteindelijk meer omzet halen? Dan kunnen wij je helpen door middel van SEO-advies of een SEO-bundel. En om je niet helemaal in het duister te laten tasten, hier een indicatie wat je kunt krijgen.

SEO-advies

Eenmalig of per kwartaal

Geschikt voor de doe-het-zelver die graag aan de slag wil met SEO, maar door de bomen het bos niet meer ziet.

 • Online 1-op-1 sessie
 • Jij bepaalt het onderwerp
 • Direct heldere actiepunten
 • Samenvatting en eventuele hulptools achteraf, zoals: persoonlijk dashboard, seo-gids voor het schrijven van sterke content, zoekwoordenonderzoek.

Jouw investering: vanaf € 225 exclusief btw

SEO-bundel

Eenmalig of per maand

Geschikt voor de ondernemer die hoger wil ranken, maar de kennis of tijd niet heeft dit zelf toe te passen.

 • Online adviesgesprek
 • Grondige analyse startpunt (nulmeting)
 • Sterk zoekwoordenonderzoek
 • Heldere optimalisatie-tips
 • Uitbesteden of zelf leren technische SEO en content SEO, zoals: website snelheid, instellen Google Analytics en Search Console, (her)schrijven van SEO-proof content.

Jouw investering: vanaf € 375 exclusief btw

“Over het stuk zichtbaarheid heb ik veel gehad aan het advies van Iris”

Bij het opstarten van mijn eigen onderneming komen veel vragen naar boven. Over het stuk zichtbaarheid heb ik veel gehad aan het advies van Iris. Door de bereidheid te sparren over dit onderwerp heeft ze me waardevolle inzichten gegeven die ik kan gebruiken in mijn onderneming. Met haar open en betrokken aanpak en brede kennis van haar vak zorgde zij voor passend advies. Thanks Go Nuts!

Roosmarijn Everts, Holistisch Filmmaker

Hoe boek je een SEO-pakket?

Oké, je hebt besloten dat het toch écht tijd wordt om iets aan je online vindbaarheid te doen. Hoe nu verder? Je kunt je interesse aan ons doorgeven via het contactformulier (vermeld dan ook gelijk even of het om SEO-advies of de SEO-bundel gaat). Maar je mag ook uiteraard een mailtje sturen via de knop onderaan deze pagina. Handig is om je gelijk websitelinkje toe te voegen en te laten weten wat precies je SEO-doelen zijn. We doen ons best om binnen 48 uur voorbereid en wel bij je terug te komen!

Zij scoorden al hoger in Google

Wil je hoger in google ranken?

Dan is het tijd om samen aan de slag te gaan met de online vindbaarheid van jouw website!