fbpx

Over Go Nuts Copywriting

Samen een goede website neerzetten?

Je bent bezig met het optimaliseren van je website. Je schrijft nieuwe teksten, werkt aan een nieuw design en je bent jezelf beter vindbaar aan het maken. Maar het gaat je toch niet zo makkelijk af. Je loopt vast. Of: je bent helemaal niet te spreken over je huidige website. Je zit met je handen in het haar. Maar waarom moeilijk doen als het samen kan? Want elke superheld heeft tenslotte een sidekick nodig. En wij zijn graag de jouwe!

Wij zijn Go Nuts: jouw online sidekick

Noem het een uit de hand gelopen hobby. Want vroeger schreven we reviews in ruil voor film première kaartjes, perstripjes naar het buitenland, PlayStation games en Blu-rays. Niet veel later studeerden we af met een eigen onderneming. Inmiddels schrijven we alweer 5 jaar webteksten voor kleine en grote bedrijven én leggen we uit hoe je zelf jouw website kunt optimaliseren: van design tot teksten van seo tot funnels. Wij lenen graag onze kennis uit aan jou.
Wij zijn:

Iris Slabbekoorn (tekstentovenaar)

Ik zou nu een leuk verhaal kunnen ophangen over dat ik op jonge leeftijd ontzettend goed was in schrijven en daardoor alláng wist dat ik hier iets mee zou gaan doen. Maar dan lieg ik. Want ik was namelijk totáál niet goed in spelling of grammatica. Wat ik wél graag deed was lezen. Zo verstopte ik mezelf regelmatig in de kast met een Harry Potter-boek. En alle ‘Op zoek naar Dolfijnen’ verzamelen was mijn grootste hobby.

Verhalen consumeren in de vorm van boeken, series en films werd al snel bestempeld als écht een ‘Iris-ding’. Mijn ultieme droom? Filmproducer in Hollywood. Helaas gooide een verkeersongeluk roet in het eten. Want door blijvende fysieke klachten is mijn lichaam niet meer in staat fulltime te werken. Dus verlegde ik mijn droom van producer naar verhalenverteller en tekstentovenaar.

Inmiddels weet ik exact hoe je een tekst lekker moet laten rollen, hoe je een bezoeker verleidt om verder te lezen én hoe je hem of haar uiteindelijk overhaalt tot het ondernemen van actie. Deze kennis pas ik met liefde toe in jouw teksten, maar wat ik nóg liever doe is je uitleggen hoe je dit uiteindelijk zelf kunt doen door middel van reviews of consultancies. Want schrijven kun je leren, vraag maar aan Thomas…

 

Thomas de Bekker (ideeënmachine)

Wanneer je mij had verteld dat ik later ‘schrijver’ zou worden had ik je waarschijnlijk uitgelachen. Ik wilde namelijk niets liever dan reclame maken. Je weet wel zo’n pakkend spotje zoals ‘Even Apeldoorn bellen’ (heb je nu a-wimoweh, a-wimoweh in je hoofd? ;)). En ook mijn spelling was niet per definitie heel goed, tenzij je een Brabantse tekst beschouwd als hoogwaardig Nederlands.

Mijn koers was vrij duidelijk: reclame maken. Het liefst gewoon lekker safe in loondienst. Maar op kantoor verloor ik vrij snel m’n ‘spark’. Ik kon mijn onuitputtelijke energie en geniale ideeën niet kwijt. En buiten de hokjes kleuren werd vaak niet toegejuicht of goedgekeurd. Eerlijk: vastigheid is leuk, maar niet wanneer je zélf dingen wil bedenken en creëren. Dus ik besloot de sprong te wagen en te gaan voor mijn passie.

Want webteksten schrijven is net reclame maken, maar dan op kleinere schaal. En nu mag ik zelf copy en art samenvoegen en vindbaar maken. Ik weet namelijk exact hoe jouw teksten het beste tot zijn recht komen in je huidige of nieuwe design. Dat laat ik je zien door middel van persoonlijke wireframes. Deze zijn praktisch te implementeren. Heb je twee linkerhanden? Dan bouw ik het voor je. Want stiekem vind ik dingen tastbaar maken het allerleukst!

“Iris & Thomas leveren meer dan alleen teksten”

Ik ben super blij én tevreden met de service van Go Nuts copywriting. Iris & Thomas leveren meer dan alleen teksten, zij helpen namelijk ook met een wireframe en SEO. Met behulp van het wireframe krijg je advies hoe je je webpagina het beste kan opbouwen vanuit grafisch oogpunt. En de teksten zijn SEO proof, zodat je ook binnen Google goed gaat scoren. Op het moment dat je vragen hebt helpen Iris & Thomas je er door heen. Dikke aanrader!

Evelien Hogers, Evelien Hogers Fotografie

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Waarschijnlijk de belangrijkste vraag die jij op dit moment beantwoord wilt hebben. Het antwoord? Dat ligt helemaal aan waar jij nú staat. Misschien kunnen we je webteksten (her)schrijven. Of misschien samen je huidige website bekijken en hier feedback op geven. Of misschien samen sparren, zodat je uiteindelijk helemaal geen copywriter meer nodig hebt! Jij beslist. De eerste stap? Contact met ons opnemen!