Wij zijn jouw sidekick

Zonder gedoe, met grote resultaten en oneindig veel wilde (maar vooral haalbare) ideeën. Plus een dosis aandacht voor detail en spelling dat misschien wel op het randje van OCD zit.

Een eigen bedrijf vanuit het niets opbouwen. Met jaren aan bloed, zweet en misschien zelfs wat tranen vóór het gewenste succes is behaald. Dit is het verhaal van de meeste ondernemers. Ja, ook deels die van ons. Want het is verleidelijk om altijd alles zelf te willen doen. Maar waarom moeilijk doen als het samen kan? Want elke superheld heeft tenslotte een sidekick nodig.

 

Thomas de Bekker (ideeënmachine)

Mijn onuitputtelijke energie heeft al voor veel geniale ideeën gezorgd. Ik hou namelijk van buiten de hokjes kleuren én ik ben een echte stuiterbal. Dit betekent dat een administratieve kantoorbaan niet de ideale plek is voor mijn creatieve brein. Ik wil dingen bedenken en creëren en kan hier eindeloos over praten. Daardoor ben ik altijd wel te porren voor een goed gesprek. Dit heeft vast iets te maken met de Brabantse gezelligheid. Nu lijkt het misschien alsof ik totaal niet serieus ben, maar het tegendeel is waar. Ik zie ontzettend veel avontuur in dingen bijleren. Mijn hoofd breken over een kleine slogan is dan ook echt mijn ding. Heb ik je nu enthousiast gemaakt voor een leuk gesprek? Neem dan snel contact op

Iris Slabbekoorn (tekstentovenaar)

Van Brabantse gezelligheid schuiven we door naar Zuid-Hollandse directheid. Want ik floep er soms nogal onhandig iets uit én ik hou van open kaart spelen. Mijn passie voor woorden is namelijk ontstaan na een heftig ongeluk. Toen ik daarbij ook nog langdurig fysiek beperkt raakte, verlegde ik mijn droom van filmproducer naar fulltime tekstentovenaar. Mijn creatieve brein werd aangewakkerd en opeens bezat ik over de kwaliteit om elk verhaal tot leven te brengen. Deze onderneming is dan ook in een notendop opgericht vanuit het hart, met heel veel liefde voor woorden en verhalen. Want ik weet als geen ander dat ieders verhaal het waard is om verteld én gevonden te worden. Jouw verhaal op papier krijgen, vindbaar maken én voor je laten werken is mijn grootste hobby!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Waarschijnlijk de belangrijkste vraag die jij op dit moment beantwoord wilt hebben. Het antwoord? Dat ligt helemaal aan waar jij nú staat. Misschien kunnen we je nieuwe webteksten schrijven. Of misschien samen je huidige website plannen bekijken en je in de juiste richting duwen. Of misschien jou trainen zodat je uiteindelijk helemaal geen copywriter meer nodig hebt! Jij beslist. De eerste stap? Contact met ons opnemen!