fbpx

Wij zijn jouw sidekick

Zonder gedoe, met grote resultaten en oneindig veel wilde (maar vooral haalbare) ideeën. Plus een dosis aandacht voor detail en spelling dat misschien wel op het randje van OCD zit.

Een eigen bedrijf vanuit het niets opbouwen. Met jaren aan bloed, zweet en misschien zelfs wat tranen vóór het gewenste succes is behaald. Dit is het verhaal van de meeste ondernemers. Ja, ook deels die van ons. Want het is verleidelijk om altijd alles zelf te willen doen. Maar waarom moeilijk doen als het samen kan? Want elke superheld heeft tenslotte een sidekick nodig.

 

Iris Slabbekoorn (tekstentovenaar)

Ik zou nu een leuk verhaal kunnen vertellen over dat ik op jonge leeftijd ontzettend goed was in schrijven en daardoor alláng wist dat ik hier later iets mee zou gaan doen. Maar dan lieg ik. Want ik was namelijk totáál niet goed in spelling of grammatica. Sterker nog: mijn taalboekjes stonden altijd vol rode vieren. Niet echt de ideale start voor een schrijver to-be. Wat ik wél graag deed was lezen. Zo verstopte ik mezelf regelmatig in de kast met een Harry Potter-boek. En alle ‘Op zoek naar Dolfijnen’ verzamelen was mijn grootste hobby.

Verhalen consumeren in de vorm van boeken, series en films werd al snel bestempeld als écht een ‘Iris-ding’. En mijn ultieme droom? Filmproducer in Hollywood. Dream big. Helaas gooide een verkeersongeluk roet in het eten. Want door blijvende fysieke klachten is mijn lichaam niet meer in staat fulltime te werken. Iets wat een filmproducer wél moet kunnen. Ik verlegde daarom mijn droom van producer naar verhalenverteller en tekstentovenaar.

Inmiddels weet ik exact hoe je een tekst lekker moet laten rollen, hoe je een bezoeker verleidt om verder te lezen én hoe je hem of haar uiteindelijk overhaalt tot het ondernemen van actie. Deze skills had ik het liefst eerst toegepast binnen een bestaand bedrijf. Maar voor een meisje met een ‘rugzakje’ staan bedrijven niet vaak te springen. Daarom besloot ik na ontelbare afwijzingen het zelf te proberen. En met succes. Want in een notendop heb ik al onwijs veel verhalen de wereld in geholpen. En dat smaakt naar meer! Máár dat kan ik niet alleen.

 

Thomas de Bekker (ideeënmachine)

Mijn onuitputtelijke energie heeft al voor veel geniale ideeën gezorgd. Ik hou namelijk van buiten de hokjes kleuren én ik ben een echte stuiterbal. Ik wil dingen bedenken en creëren en kan hier eindeloos over praten. Daardoor ben ik altijd wel te porren voor een goed gesprek. Dit heeft vast iets te maken met de Brabantse gezelligheid. Nu lijkt het misschien alsof ik totaal niet serieus ben, maar het tegendeel is waar. Ik zie ontzettend veel avontuur in dingen bijleren. Mijn hoofd breken over een kleine slogan is dan ook echt mijn ding. Heb ik je nu enthousiast gemaakt voor een leuk gesprek? Neem dan snel contact op

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Waarschijnlijk de belangrijkste vraag die jij op dit moment beantwoord wilt hebben. Het antwoord? Dat ligt helemaal aan waar jij nú staat. Misschien kunnen we je nieuwe webteksten schrijven. Of misschien samen je huidige website plannen bekijken en je in de juiste richting duwen. Of misschien jou trainen zodat je uiteindelijk helemaal geen copywriter meer nodig hebt! Jij beslist. De eerste stap? Contact met ons opnemen!