Gratis Sparringsessie Copywriting2018-06-26T20:27:06+00:00

Sparringsessie Copywriting

Schrijven kun je leren. Ook jij! Benieuwd hoe je jouw website kunt optimaliseren of verbeteren? Vraag dan een gratis sparingsessie aan. In 30 tot 60 minuten bespreken we jouw website én geven we je handvatten om zo zelf aan de slag te kunnen. Wij delen graag onze kennis. Dus laten we snel samen een virtueel bakkie koffie doen!

Wat is het nut van deze sessie?

We begrijpen dat dit overkomt als een verkooppraatje dat jou eigenlijk alleen maar tijd kost en niets oplevert. Niet dit gesprek! Vooraf lever jij jouw website aan en stellen wij een rapport op met verbeterpunten. Dit bespreken we tijdens een uitgebreid skypegesprek. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen en om eventueel te sparren over nieuwe plannen. Aan het einde van dit gesprek heb jij genoeg nieuwe input om zelf aan de slag te kunnen. Beloofd.

De sparringsessie bestaat uit:

  • Een gratis skype-gesprek van 60 minuten
  • Een globale website review
  • En document met praktische en persoonlijke verbeterpunten

Er is altijd genoeg ruimte om vragen stellen en we zullen er alles aan doen om af te sluiten met praktische handvatten die jijzelf kunt toepassen. Zo heb je altijd iets aan de sessie en zullen het geen verloren uren zijn.

Ik wil een (virtueel) bakkie doen!

Jongen en meisje drinken koffie

Voorkeursdag
maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdag