fbpx

Onweerstaanbare Homepagina Checklist

Haal meer uit je homepagina: maak van bezoekers betaalde klanten

Jij bent een geweldige jurist, bekende fotograaf, behulpzame coach of een inspirerende ondernemer. Je kent je eigen verhaal en (ideale)klanten als geen ander én toch lukt het je niet om een overzichtelijke homepagina weg te zetten.

Deze Onweerstaanbare Homepagina Checklist, voor kleine en middelgrote ondernemers, helpt je stap voor stap op weg naar een homepagina die functioneert als de krachtige basis van jouw bedrijf.

Het leert je niet alle copy en design formules, máár het geeft je wel praktische tips om jouw websitebezoekers om te zetten in betalende klanten. Wil jij online nieuwe klanten overtuigen met jouw product of dienst? Download dan nu snel de checklist (en bonus: homepagina template)!

Let op: heb je een webshop of blog platform? Dan is deze info voor jou niet van toepassing.

* Géén paniek: we schrijven je niet in voor een nieuwsbrief of reclamecampagne. Lees hier waar je jouw gegevens wél voor gebruiken.

Een onweerstaanbare en effectieve homepagina

Ben jij een ondernemer en wil jij leren hoe jouw website ingezet kan worden als verkoopmachine? Dan is deze checklist een échte must voor jou. De checklist bevat:

  • Visuele homepagina checklist die je snel en compact overzicht biedt;
  • Stof tot dieper nadenken: leer eerst je doelgroep écht kennen voor je begint met schrijven;
  • 10 homepagina richtlijnen met voorbeelden in Jip en Janneke taal zodat je het ook écht begrijpt;
  • Algemene copy en design richtlijnen om te voorkomen dat je jezelf verliest in het geven van té veel informatie en een fancy design;
  • Digitale checklist (vinkbaar) zodat je precies weet wat je nog moet aanpassen.

En als bonus: een voorbeeld template van een effectieve homepagina die je er altijd even bij kunt pakken wanneer je vastloopt in het bouwproces.

Al 441 ondernemers gingen je voor

“Super overzichtelijk en heel erg concreet. Ik kan er direct mee aan de slag”

Wat een onwijs cadeau is dit! Heel erg tof! Super overzichtelijk en heel erg concreet en duidelijk. Ik kan direct aan de slag met de praktische tips, qua vormgeving en tekst, er zitten ook wat diepere doordenkers in waarmee ik in de komende tijd aan de slag ga, zodat m’n homepage écht klanten gaat trekken.

You guys rock!

Petra Wamanya – Ontwikkelexpert

Meer winst met jouw homepagina? Download dan gratis onze homepagina checklist.

* Géén paniek: we schrijven je niet in voor een nieuwsbrief of reclamecampagne. Lees hier waar we jouw gegevens wél voor gebruiken.