fbpx

Go Nuts met je eigen GIFs

Gifjes laten maken in Breda

Niets is zo belangrijk als een ijzersterk merk. Je huisstijl staat en komt inmiddels overal terug, maar wanneer je een InstaStory plaatst moet je het doen met gifjes van een ander. Toegegeven: er zijn onwijs veel leuke plaatjes te vinden. Maar geen een gezicht is jouw gezicht, jouw uitdrukking of jouw huisstijl. Het is tijd voor eigen gifjes die je kunt gebruiken op al jouw online kanalen.

Thomas neemt gifje met toeters

Waarom jouw eigen Instagram GIF’s

Je bent ze vast al eens tegengekomen op Instagram: persoonlijke gifjes van bekende artiesten of mede-ondernemers. Het hebben van gifjes is onderdeel van hun ijzersterke marketingstrategie. Want die korte bewegende animaties of filmpjes zorgen voor luchtigheid, vrolijkheid en persoonlijkheid. Ze vallen op en worden onthouden. Wil jij ook opvallen bij jouw doelgroep? Neem dan je eigen gifjes op in de GIF Studio van Go Nuts in Breda (op locatie is bespreekbaar).

Waarom persoonlijke GIFs laten maken?

 • Het maakt je branding uniek en sterk: Jezelf onderscheiden is belangrijker dan ooit, want eerlijk is eerlijk: je bent niet de enige in jouw branche. Met bewegend beeld grijp jij de aandacht. Zeker wanneer je huisstijl, je gezicht of je kenmerkende (bedrijf)eigenschappen hierin verwerkt is.  
 • Het maakt je persoonlijk: Misschien is jouw werk compleet digitaal, maar je bent geen robot toch? Durf jezelf te laten zien aan jouw ideale klant. Waar herkennen jouw volgers je aan? Wat is jouw signature move? Met persoonlijke gifjes geef je gezicht aan jouw onderneming.
 • Het geeft je online zichtbaarheid: Naast persoonlijkheid levert het je ook zichtbaarheid op. Want niet alleen jij, maar ook anderen kunnen jouw gifjes inzetten. En geloof ons: dat gaat gebeuren. Wist je dat ons account al 1.2 miljoen views heeft en we dagelijks Thomas de Stoomlocomotief voorbij zien komen?  
 • Het is een feestje om te doen: Al het zakelijke daargelaten is het ook gewoon een feestje om voor de camera te staan. Het ongemakkelijke verdwijnt binnen 5 minuten. Voor je het weet sta je springen, dansen en met confetti te strooien 😉

Zij stonden al in onze studio

lucky apple gif
mechel makelaardij gif
GIF maken evelien hogers

Wat voor GIF pakket past bij mij?

Persoonlijke gifjes met jouw gezicht, geanimeerde gifjes van bijvoorbeeld je logo, of een combi van beide: alles is mogelijk. Voor persoonlijke gifjes hebben we korte video’s nodig, deze maken we in Breda of op locatie. Voor de camera staan kan spannend zijn, maar samen maken we er een feestje van. Jij bepaalt hoe je op beeld komt te staan en geen idee is te gek. Dus wil je een opblaasbare dino meenemen? Prima, zolang ‘ie maar niet groen is! 

10 GIFs

Voor €295 exclusief

 • 1 uur opnametijd
 • 10 persoonlijke GIFs in totaal
 • Mogelijkheid: 2 GIFs met animatie
 • Extra animatie kan in overleg tegen meerprijs
 • Inclusief hapjes, drankjes en props (o.a. partypopper en confetti)
 • GIPHY-upload stappenplan

20 GIFs

Voor €395 exclusief

 • 1 uur opnametijd
 • 20 persoonlijke GIFs in totaal
 • Mogelijkheid: 4 GIFs met animatie
 • Extra animatie kan in overleg tegen meerprijs
 • Inclusief hapjes, drankjes en props (o.a. partypopper en confetti)
 • GIPHY-upload stappenplan

Maatwerk GIFs

Vanaf €395 exclusief

 • Vanaf 1 uur opnametijd
 • Aantal persoonlijke GIFs in overleg
 • Mogelijkheid: GIFs met animatie in overleg
 • Inclusief hapjes, drankjes en props (o.a. partypopper en confetti)
 • GIPHY-upload stappenplan

* De green screen GIFs worden opgenomen in Breda. Tegen een meerprijs van €50 is op locatie ook mogelijk.

“Thomas en Iris zorgen voor een professionele setting en geweldige props.”

“Mijn eigen gifjes stonden al een tijdje op mijn “dat is toch fantastisch lijstje”, maar ik had er eigenlijk nooit écht onderzoek naar gedaan. Toen ik de gifjes van Thomas en Iris zag wist ik echter weer meteen dat ik dat ook móest hebben. Ik maakte een afspraak met ze en werd openlijk ontvangen. Thomas en Iris zorgen voor een professionele setting met de juiste achtergrond, camera, lampen (je voelt je een echte celebrity) en zelfs geweldige props. Ze leggen je goed uit wat je moet doen, laten je helemaal vrij in jouw eigen ideeën maar denken daarnaast ook nog eens goed met je mee voor andere leuke opties. Ze gaan na de experience meteen aan de slag zodat je ook nog eens razendsnel je eigen hoofd in je stories terug kunt laten komen. Aanrader!”
– Sharon de Rooij, Lady Lawyer

Je eigen GIFs op social media hoe werkt dat?

Yes, je hebt besloten te willen shinen met je eigen GIFs op social media. Maar hoe werkt het maken van gifjes nou eigenlijk? In deze video legt Thomas het je uit!

onzichtbare tab
Waar worden green screen GIFs opgenomen?
De green screen GIFs worden opgenomen in Breda (Noord-Brabant). Het is tegen een meerprijs van €50 ook mogelijk om bij jou op locatie te komen.
Hoeveel mensen passen er op een GIF?
Alles binnen het groene scherm past op een GIF. Dit betekent dat er meerdere mensen op een GIF passen. Zonder in te leveren op kwaliteit passen zeker drie mensen op een GIF. Maar ook een groeps-gif (met wat bukken en proppen) is mogelijk.
Is minder dan 10 GIFs afnemen een mogelijkheid?
Wij hanteren voor Green Screen GIFs een minimum afname van 10 GIFs. Wellicht denk je nu geen 10 gifjes nodig te hebben. Maar ervaring leert dat wanneer je voor de camera staat onwijs snel 10 verschillende (en passende) gifjes hebt. Voor alléén animatie gifjes is een afname van 5 ook bespreekbaar.
Wat voor GIFs passen bij mijn bedrijf?
Wil je gifjes voor jouw bedrijf, maar kom je niet helemaal uit wat aansluit bij jouw merk? Neem dan eens een kijkje op Giphy of Pinterest. Wedden dat je snel ontelbaar ideeën hebt opgedaan. Je mag natuurlijk een beroep doen op ons creatieve brein. Wij helpen je graag middels een vragenlijst en telefoongesprek.
Hoe factureren jullie GIFs?
Wanneer de GIFs klaar zijn zetten wij deze op een afgeschermde pagina. Zo kun jij kiezen welke gifjes je graag wilt. Zijn dit er meer dan vooraf afgesproken, of wil je extra animaties? Dat kan tegen een meerprijs. Om deze reden krijg je bij de oplevering van je GIFs pas de uiteindelijke factuur.

JA! Ik wil mijn eigen gifjes

Waar wil je gifjes opnemen?

5 + 5 =